fredag 21 september 2012

Starstruck?

Hej! Idag tänkte jag skriva om en av mina favoritfilmer, som heter Starstruck.
Men nu kanske ni undrar vad det betyder?
Här kommer en bild som förklara det!
Okej, så nu undrar ni vad filmen handlar om? 

Den handlar om Jessica Olson som har en syster, Sarah, som är helt galen i artisten Christopher Wilde. Dom (Jessica och Sarah) åker till sin mormor i Los Angeles för att besöka henne. Sarah har superkoll på allt Christopher gör, och det visar sig att han har en spelning på en klubb. Hon tvingar med sig Jessica för att kunna gå dit. Men så klart är det jätte mycket folk där och Sarah kommer inte in. Jessica tycker det tar jätte lång tid för systern att komma tillbaka till bilen så hon letar efter Sarah och hamnar vid bakdörren. Och då råkar hon komma i vägen för Christopher och får dörren i huvudet. Och det är början på deras vänskap. 
Han kör henne till ett sjukhus för att kolla så att hon inte fått hjärnskakning eller nåt. Christopher kör hem henne, men han blir förföljd av en paparazzi och måste gömma sig i Jessicas garage. Dom träffas under vissa omständigheter under filmen, och Sarah vet inte ens det. Eller jo hon får redan på det när Jessica träffar Chris på stranden och de ska åka bil. Men han kan inte åka i samma bil som han kom i så Jessica byter bilnycklar med Sarah. Så när hon ska åka hem så ska hon låsa upp bilen kollar hon vem hon har fått låna bilen ifrån, och hon blir alldeles chockad av att se att det är Christopher Wilde :)
   

Personerna som spelar huvudrollerna i filmen: 
Sterling Sandmann Knight:
Han spelar Christopher Wilde, men han är också känd ifrån TV-serien 'Sonnys Chans' där han spelar Chad Dylan Cooper. Sterling är född 5 mars 1989 i Houston, Texas. Han har också varit med i ett Hannah Montana avsnitt (My Best Friend's Boyfriend).
Danielle Campbell:
Danielle spelar huvudkaraktären Jessica Olson. Hon är född den 30 januari 1995, och är från Hinsdale, Illinois. Hennes genombrott var när hon var med i TV-serien Prison Break.  
Brandon Mychal Smith:
Brandon spelar Christophers bästa vän Stubby i Starstruck. Han är född den 29 maj 1989, och liksom han är känd från 'Sonnys Chans' som karaktären Rico Harris.
Chelsea Kane Staub:
Hon spelar Christophers flickvän i filmen.  Chelsea är född den 15 september 1988, och hon gjorde sin professionella skådespelardebut i kortfilmen Failure of Pamela Salt. Men hon har också varit med i TV-serien Cracking up, Listen up!, pilotavsnittet av Summerland och Jonas (som går på Disney Channel). Hon har också varit med i dansprogrammet Dansa med stjärnorna där hon kom på tredje plats.   

Maggie Castle:
Hon är mest känd för sin roll som Sarah Olson , Jessicas storasyster, i Starstruck.          
Lite Musik från filmen som jag gillar :)

Hero, den akustiska versionen:

Hero, den lite rockigare versionen:


Something About The Sunshine - Sterling Knight & Anna Margaret


Musikvideon till Something About The Sunshine


Starstruck - Sterling Knight



What You Mean To Me - Sterling Knight
OBS! Ljudet är ganska lågt


OBS! Om ni ska hitta låtarna på våran Musiksida, så står det inte Sterling Knight utan Christopher Wilde :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du är väldigt välkommen att kommentera på våran blogg :)
Men du ska veta att era kommentarer kontrolleras först innan den publiceras.