tisdag 3 januari 2012

Hungerspelen på Facebook!

Shosho tjejer & killar! :)

Jag tänkte bara berätta ett litet inlägg om min sida jag skapat på fejjan! :D

Den heter "Alla Vi Som Älskar Hungerspelen" och är för både dom som älskar hungerspelen & är intresserade av att läsa böckerna. Så gilla gärna sidan så blir jag glad! (Om du är intresserad).

Den här bilden är på Katniss & Gale som jag har på sidan (huvudpersonerna i böckerna typ):
För er som inte läst böckerna: Det handlar om Katniss som bor i Distrikt 12 (det finns distrikt 1-12, och det är som byar med stängsel runt om). Dom får inte gå någonstans utan dom är som arbetare till huvudstaden Panem. Hungerspelen är ett dödsspel man har som underhållning i Panem. En tjej & en kille från varje distrikt ska vara med och utsättas för massor på en arena där allt direktsänds till Panems TV-apparater. Det är tillslut bara en som är överlevaren och vinner då hungerspelen.

Katniss lillasyster blir nominerad till tjej men Katniss säger då att hon tar över lillasysterns plats, hon vill ju inte att hennes syrra ska dö. Katniss bästa vän är Gale och dom brukade jaga tillsammans (Katniss är expert på att skjuta pil & Gale på knopar och fällor) utanför stängslet (fast dom inte får), men nu ska hon åka till arenan för att döda, överleva och kämpa tillsammans med killen Peeta som blir utvald, och 22 andra deltagare från distrikt 1-11. Spännande? Här är bild på de 3 böckerna:


1. Hungerspelen

2. Fatta Eld

3. Revolt

Hoppas ni blev intresserade, och titta gärna till sidan på     Facebook! :) Seeeeees! <3<3<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du är väldigt välkommen att kommentera på våran blogg :)
Men du ska veta att era kommentarer kontrolleras först innan den publiceras.